Polterabend

(…. eller fødselsdag, venindeaften, firmadag… For alle køn)

Giv den som Cardi B, Dita von Teese eller Magic Mike.

Strip-undervisning til jeres polterabend er en oplevelse, I ikke glemmer lige foreløbig! Det bliver svedigt, lækkert, grænseoverskridende, hylende sjovt og I lærer hinanden at kende på en HELT ny måde.

Bruden/gommen er i centrum, når vi sammen lærer en serie af sexede moves, som nok skal gøre lykke i det kommende ægteskab. I dagens anledning er det lidt mindre fitness og lidt mere strip, og alle kan være med uanset fysisk form og erfaring (højgravide kan også deltage i det meste). Timen slutter gerne med, at dagens hovedperson giver et show eller med en dancebattle i grupper.

Man må selv vælge, om man vil lære “dame”- eller “herre”-koreografien uanset kønssammensætning på holdet. Jeg kan også sammensætte en koreografi efter jeres ønsker til musik/bevægelser/rekvisitter – send jeres idé, så taler vi om mulighederne.

I skal medbringe træningstøj eller almindeligt tøj, som I kan bevæge jer i. Kostumer er også velkomne, så længe de ikke er en alt for stor begrænsning (sumo-dragt, eller hvad ved jeg..).

Jeg har base i København, men kører også gerne ud i landet mod et tillæg. Vi kan være hjemme hos jer, ude på en location eller i en træningssal – I afholder evt. lejeudgifter, men jeg hjælper selvfølgelig gerne med at finde et godt sted at være og har adgang til sale i både København og Århus.

Prisen for 75 minutters undervisning er 2.300 kr + evt. transport.